CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 15 November 2011

Macam Manis Jer

sesi meluahkan perasaan:
susah nyer kalau nak berkawan dengan lelaki ni,saya pulak ni memang jenis yang melayan,tapi serius saya hanya anggap mereka ini sebagai kawan sahaja,tak bermakna saya bergurau mesra,bergelak tawa dengan mereka ini kerana saya mula menyukai mereka,orang akan terperanjat dengan saya apabila saya bercakap dengan seseorang yang baru sebentar sahaja berkenalan seolah-olah saya sudah lama berkenalan,saya bersyukur bila mereka berkawan dengan saya mereka rasa senang berkawan dengan saya,itu yang saya memang suka kerana sememang nya saya ni seorang yang pendiam,tak mudah mesra dengan orang,saya tak ader topik nak bercakap dengan mereka ini,Ya Allah,kawan ada batas,bila berkawan di facebook,saya hanya berchat sahaja dengan mereka,tapi tidak perlu la sampai ke meminta no handphone saya,saya tak suka macam tuh,saya duduk di kuala lumpur ni sememmang nya untuk merubah sikap saya,saya cuba merubah sosial saya,tapi saya hanya berkawan di facebook,tak payah la nak face to face,saya ni masih menjaga tatabicara saya,saya mendidik diri saya apabila berkawan dengan seseorang,tapi kenapa macam ni,seboleh-boleh nya saya tak nak berhubungan melebihi batas pergaulan,ada orang kata biasa jer la orang lelaki mintak nombor telefon,lagi pun dia cuma kawan sahaja...NO....that is not my principe..tolong la faham,saya ni lain dari perempuan yang awak kenal,bila saya cakap...TIDAK..i mean it...bila jadi macam tuh mula la kan cakap saya ni tak open minded,..HELLO..saya tak memerlukan no awak dan tak ader sebab untuk saya bermesej dengan awak.no reason la..BUANG KREDIT,setakat nak ucap hai,wat per,sombong la,please la,..TOLONG LA FAHAM..saya ni hipokrit jer bila chat dengan kamu-kamu di dalam facebook,..BAJET HOT..oke memang tu saya,bukan saya nak cakp saya ni lawa..tak lawa pown..tapi kerana saya ada penghalang dengan awak..saya memegang batasan2 hubungan lelaki dan perempuan,peduli la awak nak block ataw unfriend dengan saya ker,eyh tak mati dowh..saya ada Allah,yang selalu saya ingat dan kerana ingatan itu saya dapat meletak..BONGKAH BATU..depan awak..awak siapa??kawan..boleh tinggal saya bila masa jer..lain la kalau awak ni suami saya..kalau awak suami saya..saya akan pegang awak..tak lepas seminit pun dari menghadap handphone saya tuh..TOLONG LA FAHAM..saya ni pun bukan nya baik sangat pun..jangan salah kan saya bila saya dah mula ignore awak daripada aksi2 awak yang terlampau batas..so lebey baik jangan terlebih..
puas hati tak finaz dalam luahan perasaan ni??boleh la..nanti kalau ader lagi akan bersambung..hehe

1 comment: