CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 27 June 2011

Bisakah Yang Terhina Dicinta


semalam yagami lagi sekali mintak COUPLE dari saya lagi..fuhh..berpeluh saya jawab..PLEASEE!!..CARI LAH YANG LAIN...bukan saya jual mahal..saya ni tak lawa pun kalau saya nak jual mahal..Ya Allah..dia sangat hensem..tapi saya ni dia tak tengok diri saya yang sebenar-benar nyer..saya kalau boleh jangan lah orang hanya melihat saya dari jauh..saya kesian kat diorang..apa tak nyer..diorang ni nampak saya macam mana..mula lah saya nak nyanyi lagu HALIMAH JONGANG part intro jer la..Alhamdulillah saya tak jongang..saya ni kalau korang nak tahu saya ni gemokkk..ramai orang panggil saya dengan macam-macam nama...PINGU,MOK,BUNTAL,BUNTAT,BEAR..kesian nanti saya kat yagami..nanti mesti dia malu..dia dress up..kerja chef pulak tuh..hensem sangatt..kalau nak ganding jalan sama-sama mesti orang cakap mesti dia kena guna-guna..saya malu tak pe..tapi kalau dia malu sure dia tak kan bawa saya jalan-jalan public..saya bukan nak cakap apa..saya ni KOLOT..ORANG KAMPUNG..cara dia romantik sangat..

i ade hati r ngn u..??

:*:*

u sudi jd pasangn i..??

♥♥

alah mak..umi!!tolong kite umi..saya setakat ni mana pernah COUPLE..Alhamdulillah dapat saya jaga diri saya..tapi bila macam ni..merupakan ujian buat saya..saya takot saya tak mampu nak lawan..serius saya nak dia tapi saya kena cepat-cepat sedarkan diri saya..saya kena tolak dia..dia hensem mesti ramai peminat..mustahil la saya cakap kalau dia tak ade peminat..saya tak percaya..dan saya rasa dia hanya main-main sahaja..senang jer orang hensem macam dia tuh cari orang lain..saya ni spare part tyre jer kat dia..

PLEASEEE!! AWAK CARI LAH ORANG LAIN..SAYA TAK SESUAI DENGAN AWAK..AWAK NAMPAK SANGAT PERFECT..KITA NI MACAM BEUTY AND THE BEAST JER..AWAK BEAUTY SAYA NI BEAST..


No comments:

Post a Comment